Incendiu pitesti

Fumul este negru și periculos. Un incendiu puternic a izbucnit la Pitești în apropierea rafinăriei.


사회 문화 뉴스에 있는 핀

Un incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti acolo fiind trimise 15 autospeciale de stingere.

. Știre în curs de actualizare. Mobilizare uriașa a forțelor de intervenție de la ISU Arges. Pompierii intervin cu 18 autospeciale.

Joi 09 Iunie 2022 ora 2359 0 citiri Incendiu violent la aceasta ora in zona Arpechim Pitesti. Incendiu în Pitești într-o hală industrială joi seară. Focul se propagă cu repeziciune iar o coloană de fum gros se vede de la o distanță de câțiva kilometri.

Pompierii actioneaza cu 15 autospeciale. Focul a cuprins o hala de solventi. Incendiu puternic la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti Un incendiu puternic a izbucnit joi seară la o hală din zona industrială a municipiului Piteşti.

Video Pitești. Incendiu de amploare care a izbucnit în zona centrului comercial Metro de lângă Pitești. 7 autospeciale cu apă și spuma au plecat de urgența spre zona Drumul 23.

Pompierii lucrează de mai bine de 13 ore pentru a stinge incendiul care a cuprins depozitul de substanțe periculoase din Pitești. Un incendiu puternic a izbucnit joi seară lângă Pitești. În zonă se mai afla şi o.

S-a intervenit pentru protecția unei construcții aflată pe o proprietate vecină și pentru lichidarea. Pompierii intervin să limiteze dezastrul. Incendiu major cu degajări mari de fum produs la un depozit de substanțe periculoase zona Drumul 23-Metro.

Mircea Pop Friday 10 June 2022 1310. Pompierii intervin să limiteze dezastrul. Hală este situată într-o zonă industrială din localitatea Bradu județul Argeș.

Incendiu puternic la Pitești Stirea Incendiu puternic la Pitești difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 10 06 2022 Webeditor. Echipajele ISU din județul Argeș s-au deplasat de urgență joi seară la un incendiu de amploare care a izbucnit în zona centrului comercial Metro de lângă Pitești potrivit presei. Din primele informaţii incendiul a izbucnit la o fabrică de butelii situată pe Drumul 23 ieșirea din Piteşti spre A1.

Video Incendiu puternic lângă Pitești. 13 mașini de pompieri 3 case făcute scrum și mulți oameni distruși. Un incendiu puternic are loc la o hală de pe drumul 23 de lângă hypermarketul Metro din Pitești joi seară.

În hală sunt depozitaţi. Incendiu în centrul orașului în plină stradă Citiți și. Un incendiu violent a izbucnit în această seară într-o zonă industrială a orașului Piteşti la un depozit de butelii.

Este un incendiu de o amploare cum Piteştiul încă nu a mai văzut La societatea afectată de sinistru arde un depozit de solvenţi organici substanţe extrem de inflamabile. Pompierii argeşeni intervin în continuare vineri dimineaţă pentru lichidarea incendiului izbucnit la un depozit de solvenţi din comuna Bradu lângă municipiul. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Flăcările sunt violente iar. În spațiul de aproximativ cinci mii de metri pătrați erau depozitate deșeuri și substanțe inflamabile. Flăcările s-au extins pe o suprafață de 5000 de.

La fața locului. Update ora 1747 ISU ARGEȘ transmite. Flăcări uriașe au cuprins joi seară o hală în apropiere de Pitești.

Lăsați libere căile de acces pentru. Din primele informații au fost cerute forțe suplimentare din alte județe iar echipele ISU. Un incendiu violent a izbucnit vineri seară la o hală din zona Drumul 23 de la ieșirea din municipiul Pitești spre autostrada 1 relatează presa locală.


Pin On Gnaeus Marcius Coriolanus


Fără Precedent Incătușat Din Cauza Măștii La Metrou


Pin On Jurnaldecraiova


Pin On Jurnaldecraiova


Primarul Municipiului Targoviște Vor Fi Plantati Aproximativ 500 De Arbori Si Arbusti Un Parc Construit De La Zero Pe Fonduri Europene In Municipiul Targovi


Argeș Acțiuni De Amploare Ale Polițiștilor Sute De Mașini Au Fost Verificate Pitesti Suv Car

You have just read the article entitled Incendiu pitesti. You can also bookmark this page with the URL : https://handoyoetaennucs.blogspot.com/2022/06/incendiu-pitesti.html

0 Response to "Incendiu pitesti"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel